Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Activ impotriva cancerului (Prof. Dr. G. Dobos, Dr.. S. KüMMEL)

Brand: Knihy
O nouă eră a tratamentului cancerului: un oncologie integratoare. Medicii si vindecatori lucra cot la cot împreună pentru a trata cancerul făcut mai suportabile și șansele de vindecare sunt în… Descriere și parametrii

Descriere

O nouă eră a tratamentului cancerului: un oncologie integratoare. Medicii si vindecatori lucra cot la cot împreună pentru a trata cancerul făcut mai suportabile și șansele de vindecare sunt în creștere. Cartea se deschide in mod activ de pacienti cu cancer de noi modalități de a promova în mod activ procesul de vindecare.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde