Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dermavit 60 capsule

Brand: Advance nutraceutics Cod: z8309 Supliment alimentar

Descriere

Compoziție Dermavit care cuprinde substanțe naturale, colagen, acid hialuronic, coenzima Q10, metionină, aloe vera, mare și altele care susțin efectul sinergic maxim.

Aviz

Supliment alimentar. Nu sunt destinate copiilor, femeilor însărcinate și femeile care alăptează. Nu se utilizează la pacienții cu hipersensibilitate cunoscută la oricare dintre componentele produsului. Nu depășiți doza recomandată. Nu este predată ca un substitut pentru un regim alimentar variat. În cazul în care este necesar, adecvarea folosirii consultati medicul sau farmacistul. Se depozitează într-un loc uscat, la temperatura de 25 ° C A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Acesta nu conține gluten.

Compoziție

150 mg L-metionină

70 mg Colagen

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Advance nutraceutics

Baza strategiei ADVANCE NUTRACEUTICS companiei este de a avea cele mai bune produse de pe piata care contin cele mai eficiente substanțe naturale a căror combinație adecvată este realizat efect maxim. Noi folosim doar ingrediente de cea mai de calitate, cu o calitate certificată și de origine, precum și întregul proces de producție este supusă unor controale stricte.

...Mărimi
Advance nutraceutics
zile
:
ore
:
minute
:
secunde