Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Alimente ca un stil de viata II. (Ing. Petr Havlicek, Petra Lamschová)

Brand: Knihy Cod: z3707

Descriere

În cartea, alimentară ca un stil de viata II. găsite în mod similar Eu. lucru răspunsuri la unele dintre întrebările dumneavoastră, și multe rețete noi și interesante.

Oricine este interesat de un stil de viață sănătos, afecteaza multe întrebări care căutarea uneori dificil pentru răspunsuri. Cum să mănânce în mod corespunzător în timp ce joacă sport? Cum să piardă în greutate în mod corespunzător dupa nastere? Ce trebuie să fac dacă copilul meu este supraponderal? Este corect să piardă în greutate cu ea? Pe aceste si multe alte intrebari vor raspunde pereche de experți în a pierde în greutate și a manca - Peter Lamschová, editor al revistei Dieta și consultant nutrițional Petr Havlicek, care a învățat să mănânce în mod corespunzător, pentru un număr de cititori din Cehia și cititori.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Knihy

Sub Cărțile de brand găsi toate cărțile pe care le oferim.

Mai multe

Sub Cărțile de brand găsi toate cărțile pe care le oferim.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde