Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aloe Vera Gel Spray & ulei de masline 200 ml

Brand: Finclub Cod: z3710

Descriere

Aloe naturale pure și extracte naturale se numește "gel de prim-ajutor" - Cools, hidrateaza si improspateaza pielea pentru leziuni minore si arsuri. Acesta este absorbit rapid și lasă un miros plăcut și o catifelat simt.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern. Cosmetice naturale italiene conțin ingrediente organice certificate din agricultura ecologică. Nu conține parabeni, alcool sau parafină. Acesta conține 100% gel de aloe vera naturale și ulei de măsline extravirgin. Nu a fost testat pe animale. Conservanți, minerale și hipoalergenic. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Evitați contactul cu ochii. Tara de origine Finlanda.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Finclub

FINCLUB este o companie cehă care a fost de operare cu succes pe piața de mai mult de 15 de ani și are în prezent 19 de centre de distribuție, repartizate pe diferite regiuni ale Republicii Cehe. Pentru piața cehă FINCLUB selectează produsele care sunt vizate de un anumit, probleme specifice ale populației locale, iar această selecție este întotdeauna consultat cu experți medicali de conducere. Pilonii de bază ai societății sunt valori precum onestitatea, accent pe dezvoltarea personală și calitatea serviciilor și a produselor. FINCLUB prin produsele și serviciile sale pentru a încerca să ajute pe toți pe drumul spre sănătate, succes și auto-împlinire.

...Mărimi
Finclub
zile
:
ore
:
minute
:
secunde