Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

AloeVeraLife 1 +1 HT ARMA (1000ml + 1000ml)

Brand: Pharma Activ Cod: z42026 Supliment alimentar

Descriere

AloeVeraLife reprezinta cea mai inalta calitate din sucul de Aloe cu o puritate de 99,7% , cu o aromă naturală delicată. Aloe vera Life conține mai mult de 200 de ingrediente active, în special polizaharide suporta functia normala a sistemului imunitar și ajută la funcționarea normală a sistemului digestiv (sprijin intestine normale de lucru).

Aviz

Supliment alimentar. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu este conceput ca un substitut pentru o dieta variata.
Care nu sunt destinate copiilor, gravide și femeile care alăptează. Produsul este potrivit pentru vegetarieni și vegani. Nu este potrivit pentru persoane alergic (hipersensibil) la oricare dintre substanțele din compoziția produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se lăsa lumina directă a soarelui. După deschidere, se păstra la frigider timp de până la 1 lună. Țările UE de origine.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Pharma Activ

Compania PHARMA ACTIV atribuit e-magazinul nostru prozdravi.cz calitate de aur sigiliu, pe care am primit ca singura retailer din țară.

Mai multe

Compania PHARMA ACTIV atribuit e-magazinul nostru prozdravi.cz calitate de aur sigiliu, pe care am primit ca singura retailer din țară.

Pharma Activ
zile
:
ore
:
minute
:
secunde