Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

ArginMax Forte pentru barbati 90 caps.

Brand: Simply You Cod: z4869 Supliment alimentar

Descriere

ArginMax® Forte pentru bărbați este cel mai bun de vânzare produs OTC în domeniul sănătății sexuale, de lunga durata *, care a confirmat eficacitatea studiile clinice. **

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii. Nu este potrivit pentru femeile însărcinate și care alăptează. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru o dieta variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Utilizarea concomitentă de medicamente cu medicul dumneavoastră.

* Sursa AMAR (ArginMax, produse OTC, farmacie CR 2006-2012)
** Un studiu clinic de medici americani Universitatea din Hawaii Scoala de Medicina, Statele Unite ale Americii, 1998

Compoziție

500 mg L-arginină

150 mg L-citrulină

10 mg Șofran (Crocus sativus extract)

2 mg Licopenul

1 mg Luteina

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Simply You

Compania pur și simplu Pharmaceuticals și. este o companie dinamică de creștere specializata in cercetarea, dezvoltarea, producția și distribuția de nutraceutice de înaltă calitate, dispozitive medicale și farmakosmetiky. Produsele noastre sunt caracterizate de înaltă calitate, eficienta si pret competitiv. Pur și simplu activități de produse farmaceutice și. sunt răspândite în întreaga lume, produsele sunt distribuite în aproape două duzini de țări.

Investiții semnificative în cercetare și dezvoltare, tehnologie modernă și eficiența proceselor permite un grad ridicat de satisfactie a nevoilor clientilor nostri. Noi oferim un serviciu complet de informații pentru medici si farmacisti, precum si a consumatorilor care iau în mod activ grija de sanatatea lor. Filozofia noastra este de a participa activ la imbunatatirea sanatatii clienților și contribuie la viața fericită și mai fericită.

...Mărimi
Simply You
zile
:
ore
:
minute
:
secunde