Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Argint coloidal AG100 (10ppm)

Brand: Pharma Activ Cod: z4605
Variante produs (3):

Descriere

Tonic de argint pentru fata si gat este pe deplin cosmetice naturale. Datorita continutului de argint nejjakostnějšího curăță perfect și regenerează pielea. Utilizarea regulată netezește pielea și îi conferă un aspect mat. Tonic este proiectat pentru toate tipurile de piele, indiferent de vârstă.

Aviz

Numai pentru uz extern. Nu luați în interior. Nu este potrivit pentru persoanele alergice la argint. A nu se lăsa lumina directă a soarelui. Păstrați o distanță de siguranță de la câmpuri magnetice. A nu se congela. Țările UE de origine.

Compoziție

Brand: Pharma Activ

Compania PHARMA ACTIV atribuit e-magazinul nostru prozdravi.cz calitate de aur sigiliu, pe care am primit ca singura retailer din țară.

Mai multe

Compania PHARMA ACTIV atribuit e-magazinul nostru prozdravi.cz calitate de aur sigiliu, pe care am primit ca singura retailer din țară.

Pharma Activ
zile
:
ore
:
minute
:
secunde