Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Argintul coloidal AG100 (40ppm) Spray 50 ml

Brand: Pharma Activ Cod: z36188

Descriere

Tonic de argint pentru fata si gat este pe deplin cosmetice naturale. Datorita continutului de argint nejjakostnějšího curăță perfect și regenerează pielea. Utilizarea regulată netezește pielea și îi conferă un aspect mat. Tonic este proiectat pentru toate tipurile de piele, indiferent de vârstă.

Aviz

Nu este potrivit pentru persoanele alergice la argint. A nu se lăsa lumina directă a soarelui. Păstrați o distanță de siguranță de la câmpuri magnetice. A nu se congela. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani femeile de varsta, insarcinate si care alapteaza. Produsul nu conține coloranți sau conservanți. Înghiți. Țările UE de origine.

Compoziție

Brand: Pharma Activ

Compania PHARMA ACTIV atribuit e-magazinul nostru prozdravi.cz calitate de aur sigiliu, pe care am primit ca singura retailer din țară.

 

Compania are experiență PHARMA ACTIV datând de mai multe secole în trecut. Folosind tehnologia avansată și se bazează pe tradiții vechi de medicina naturista, căutăm cele mai eficiente modalități de a proteja sănătatea ta. Datorită cunoștințelor de multe generații de oameni de stiinta din intreaga lume sunt de învățare cum cel mai bine pentru a influența organismul uman, astfel încât oamenii moderni pot atinge armonia între viața și munca sa. În ceea ce privește cerințele de ritm vieții de zi cu zi a clienților noștri, suntem sarcina noastră este de a găsi un mod natural de a obține pacea și putere, sau o viață sănătoasă și fericită.

...Mărimi
Pharma Activ
zile
:
ore
:
minute
:
secunde