Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aur Botuceutical - ser biotehnologie anti-rid pe piele matura 45+ 30 ml

Brand: Herb Pharma Cod: z36322

Descriere

Ser Botuceutical Gold este o combinație perfectă de peptide produse special pentru tenul matur la barbati si femei de peste 45 de ani. Este alternativa sigura, eficienta si revolutionara la injectii cu toxina botulinica. Produsul conține patru peptide, DMAE, acidul hialuronic, acidul lipoic și particule de aur, care conferă pielii o nuanță unică și să se întoarcă prospețime ei, puterea și flexibilitatea.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern. Proiectat pentru toate tipurile de piele. Evitați contactul cu ochii. Dacă produsul Botoceutical aur intră în ochi, clătiți cu apă și uscați-le ușor. Feriți-vă - rapide spray-uri este de a satura bulele de aer, care ar putea împiedica doza de Botoceutical. Când contorizarea este necesar să apăsați în mod repetat pompa pentru a deplasa serul. Tara de origine Elveția.

Brand: Herb Pharma

Compania elvețiană HERB Pharma este un producător și furnizor de produse în domeniul dispozitivelor medicale, suplimente nutritive si cosmetice speciale. HERB PHARMA vine la piața mondială, cu un concept clar și viziune pentru clientul final, cu o viziune de sanatate bazat pe produse naturale. O combinație de natura cu sănătatea umană este o progresie naturala a existenței civilizației umane, care în următoarele decenii va juca un rol foarte important în creșterea calității generale a vieții omenirii. Istoria companiei HERB-PHARMA se încadrează în a doua jumătate din 1992, de când data de începere a segmentului Companiei de produse farmaceutice și parafarmaceutice. Vă întrebați Herb Pharma mai mult? Uita-te la videoclipul.

Herb Pharma
zile
:
ore
:
minute
:
secunde