Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Balancer Klas 60 capsule

Brand: Klas Cod: z5056 Supliment alimentar

Descriere

Balancer Klas este echilibrat armonios combinație de aminoacizi și ingrediente naturale. Întreaga instalație este construită, între altele, să reînnoiască echilibrul delicat corpul pentru femei și bărbați.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii, femei insarcinate si care alapteaza. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Gluten. Nu există nici un substitut pentru o dieta variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la loc uscat sub 25 ° C, într-un recipient închis.

Compoziție

50 mg L-glicină

50 mg L-Taurina

25 mg L-Ornitina HCL

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Klas

Firma KLAS este o garanție a suplimente nutritive cea mai buna calitate. Acest lucru este demonstrat de mii de utilizatori mulțumiți și loiali extrem de peste 14 ani. Gama de produse include KLAS vitamine, minerale, plante și extracte de plante și probiotice. Selecție atentă a materiilor prime care provin din diferite părți ale lumii, este firesc pentru noi și necesită o calitate fără compromisuri a acestora. Produse individuale KLAS sunt dezvoltate împreună convenționale și medicina alternativa, astfel pentru a distrage poluanți nedorite și invers completează substanțele chybějcí corp. Procesul de vindecare profunda scop este restaurarea necesară funcției de auto-vindecare a organismului și pentru a atinge sănătate. Preparatele KLAS sunt, prin urmare, concepute pentru acei clienți care știu că ei sunt responsabili pentru propria lor sănătate și doresc să vindece Klas motto-ul "Schimbarea atitudinii oamenilor de a propria sanatate."

Klas
zile
:
ore
:
minute
:
secunde