Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Beta-glucan Forte cu vitamina C și zinc 60 capsule

Brand: Pharma Activ Cod: z4493 Supliment alimentar

Descriere

Beta-glucan Forte este un supliment nutritiv excelent, care va ofera pe două luni o protecție naturală în special în perioadele  considerate mai putin stabile  (la începutul iernii, inceputul primaverii) și contribuie la bunafunctionare a  sistemului imunitar.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii, femei insarcinate si care alapteaza. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu este conceput ca un substituit pentru o dieta variata. Nu este potrivit pentru persoane alergice (hipersensibile) la oricare dintre substanțele din compoziția produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Protejati de umiditate și lumina directă a soarelui. Țările UE de origine.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Pharma Activ

Compania PHARMA ACTIV atribuit e-magazinul nostru prozdravi.cz calitate de aur sigiliu, pe care am primit ca singura retailer din țară.

Mai multe

Compania PHARMA ACTIV atribuit e-magazinul nostru prozdravi.cz calitate de aur sigiliu, pe care am primit ca singura retailer din țară.

Pharma Activ
zile
:
ore
:
minute
:
secunde