Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Betavital 200 ml

Brand: Klas
Betavital un extract mod prietenos de sfeclă îmbogățită cu vitamina C, rutin si beta-caroten. Acesta conține o cantitate maximă de substanțe biologic active, în special betanină. Betavital are… Descriere și parametrii

Descriere

Betavital un extract mod prietenos de sfeclă îmbogățită cu vitamina C, rutin si beta-caroten. Acesta conține o cantitate maximă de substanțe biologic active, în special betanină. Betavital are proprietăți antioxidante ridicate. Contribuie la funcționarea normală a inimii si vaselor de sange.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Gluten. Potrivit pentru vegetarieni si femeile insarcinate si mame hranitoare. Nu există nici un substitut pentru o dieta variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Odată deschis, se utiliza în decurs de 6 săptămâni. A se păstra la loc uscat, la o temperatură de 20 ° C într-un recipient închis.

Compoziție

106.13 mg Vitamina P (rutin)

3.1 mg Beta-caroten

zile
:
ore
:
minute
:
secunde