Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bio lăptișor de matcă 60 capsule

Brand: Blue Step
Laptisorul de matca are multe efecte pozitive asupra sănătății umane, așa cum Acesta conține vitaminele A, C, D, B1, B3, B5, B6, B7, B8 și B12, fier, potasiu, crom, mangan, 20 aminoacizi sau un acid… Descriere și parametrii

Descriere

Laptisorul de matca are multe efecte pozitive asupra sănătății umane, așa cum Acesta conține vitaminele A, C, D, B1, B3, B5, B6, B7, B8 și B12, fier, potasiu, crom, mangan, 20 aminoacizi sau un acid nucleic care promovează regenerarea celulelor.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru femeile insarcinate si persoanele care sunt alergice la produse apicole. Pentru mai multe probleme grave de sănătate, consultați medicul dumneavoastră utilizări. Potrivit pentru vegetarieni. Tara de origine, Franta.

Compoziție

200 mg Royal Jelly

Produsul este, de asemenea, în secțiunile