Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bio lăptișor de matcă 60 capsule

Brand: Blue Step Cod: z3679 Supliment alimentar

Descriere

Laptisorul de matca are multe efecte pozitive asupra sănătății umane, așa cum Acesta conține vitaminele A, C, D, B1, B3, B5, B6, B7, B8 și B12, fier, potasiu, crom, mangan, 20 aminoacizi sau un acid nucleic care promovează regenerarea celulelor.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru femeile insarcinate si persoanele care sunt alergice la produse apicole. Pentru mai multe probleme grave de sănătate, consultați medicul dumneavoastră utilizări. Potrivit pentru vegetarieni. Tara de origine, Franta.

Compoziție

200 mg Royal Jelly

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Blue Step

Programul NástrojeZdraví® companie STEP BLUE al. s ro. Acesta oferă o nouă îngrijire cuprinzător pentru oameni. Intenția este de a oferi clientilor cu produse care cel mai bine natura umană - produsele care nu lasă amprenta negativ asupra sănătății umane sau asupra mediului. Selecție de produse de NástrojůZdraví® individ este direcționat astfel încât evoca in tine un sentiment de echilibru și starea generala de sanatate. Clasificarea produselor în alimentarea cu precede selectarea atentă și consultarea cu experți în domeniu. Creșterea numărului NástrojůZdraví® compania își propune să răspundă cel mai bine nevoilor corpul și spiritul.

Blue Step
zile
:
ore
:
minute
:
secunde