Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bio Masaj baraj - Sarcina și alăptarea ulei 50 ml

Brand: Saloos
Bio Masaj baraj - sarcină și ulei maternă este proiectat pentru masaj regulat perineu in timpul celor 6 săptămâni înainte de naștere de așteptat. Ulei catifeleaza pielea suficient și de a crește… Descriere și parametrii

Descriere

Bio Masaj baraj - sarcină și ulei maternă este proiectat pentru masaj regulat perineu in timpul celor 6 săptămâni înainte de naștere de așteptat. Ulei catifeleaza pielea suficient și de a crește elasticitatea și rezistența la prejudiciu. Pregătire temeinică crește șansele de nastere naturala, fara epiziotomii. Este un produs natural pur organic.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern. Fără conservanți și arome sintetice. Potrivit pentru copii.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile