Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bio Miracle Negru Cane extract 680 g

Brand: Phoenix Cod: z2068 Supliment alimentar

Descriere

Pur Cane Melasa este un sistem armonic naturale de vitamine, minerale și alte ingrediente active care ajută la menținerea corpului în formă bună.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru o dieta variata. Spuma pe suprafața conținutului de zahăr și nu contează, ca un fenomen natural. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Păstrați într-un loc uscat, la o temperatură de aproximativ 22 ° C. Tara de origine Paraguay.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Sănătate | | |
Brand: Phoenix

Contact: PHOENIX ca K Spring 945/7, 102 00 Praha 10 - Hostivař

Mai multe

Contact: PHOENIX ca K Spring 945/7, 102 00 Praha 10 - Hostivař

zile
:
ore
:
minute
:
secunde