Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bioactive Pycnogenol TBL 90.

Brand: Pharma Nord
Pycnogenol este patentat extract natural din scoarta de pin mediteranean francez Pinus Maritima, care conține substanțe bioactive procyanidins care afectează calitatea țesutului conjunctiv. Suporta… Descriere și parametrii

Descriere

Pycnogenol este patentat extract natural din scoarta de pin mediteranean francez Pinus Maritima, care conține substanțe bioactive procyanidins care afectează calitatea țesutului conjunctiv. Suporta interiorul colagen si elastina si mentine pielea elastica, netedă și proaspăt. Pycnogenol reduce semnele de imbatranire prematura a pielii si promoveaza de protecție a pielii în timpul plajă.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii. Potrivit pentru vegetarieni. Acesta nu conține drojdie, zahar sau gluten. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru o dieta variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la o temperatură de 15-25 ° C.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde