Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Biocard celiaca testare 1 buc

Brand: Berosa Cod: z1757

Descriere

Biocard celiaca este un test rapid, simplu și de încredere pentru a detecta anticorpi la IgA, care sunt prezente în boala celiaca de sange prelevate de la varful degetului.

Aviz

Daca nu sunteti urmați exact instrucțiunile de utilizare pot fi rezultatele testelor fals. Diagnosticul definitiv poate fi confirmată doar de un medic, împreună cu simptomele clinice și teste suplimentare de laborator. Nu introduceți dieta fara gluten fără a consulta medicul dumneavoastră. Toate kiturile de testare aruncați original deșeurile menajere de ambalaje. Soluția tampon conținând 0,09% azidă de sodiu. Evitați contactul cu pielea, nu înghiți. Alcoolul sau analgezice nu afectează rezultatul testului. Testul ar putea fi fals negativ numai în boli rare, cum ar fi deficit de IgA. Nu folosiți părți din diferite kituri de testare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Berosa

CONTACT: Berosa - Helena Sásová, Nová Ves 198, 46331 Chrastava.

Mai multe

CONTACT: Berosa - Helena Sásová, Nová Ves 198, 46331 Chrastava.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde