Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Blokurima 30 saci

Brand: OnaPharm Cod: z4867 Supliment alimentar

Descriere

Blokurima este un supliment alimentar care conține D-manoză, care este adecvată pentru tratamentul tractului urinar (UI de femei gravide).

Aviz

Supliment alimentar. Nu depășiți doza recomandată. Nu pentru copii sub 3 ani. Nu se utilizează în caz de hipersensibilitate la oricare dintre componentele. Preparatul nu este conceput ca un substitut pentru o dieta variata. Produsul este de asemenea potrivit pentru femeile gravide, diabetici si persoanele cu boala celiaca. Protejat de umiditate și lumina directă a soarelui, magazin la 15-25 ° C. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.

Compoziție

2000 mg D-manoză

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: OnaPharm

CONTACT: OnaPharm Ltd., New Path 1550-1517, 140 00 Praha - Michle.

OnaPharm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde