Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Black Friday este aici: Cumpărătura anului cu reduceri până la 90 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cabină de duș ochi - apă minerală pentru a reîmprospăta zona ochilor 50 ml

Brand: Aromedica
Efect spălare a ochilor asupra funcționării normale a vederii. Este potrivit pentru conducătorii auto la locul de muncă în fața monitorului, alergie, etc.. Duș ochi este realizat dintr-un Sano apă… Descriere și parametrii

Descriere

Efect spălare a ochilor asupra funcționării normale a vederii. Este potrivit pentru conducătorii auto la locul de muncă în fața monitorului, alergie, etc.. Duș ochi este realizat dintr-un Sano apă minerală special II, care conține o varietate de minerale, în special fier în formă feroasă.

Aviz

Pentru uz cosmetic. Testat dermatologic. A se feri de oxigenare.

Compoziție

zile
:
ore
:
minute
:
secunde