Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cafea verde Extra 60 capsule

Brand: Vieste
Cafea verde suplimentar îmbogățit cu crom și vitamina C pentru controlul greutății . Extractul de capsule de cafea verde au un efect mai puternic decât consumul de cafea verde. Descriere și parametrii

Descriere

Cafea verde suplimentar îmbogățit cu crom și vitamina C pentru controlul greutății. Extractul de capsule de cafea verde au un efect mai puternic decât consumul de cafea verde.

Aviz

Supliment alimentar. Acest produs nu este un substitut pentru o dieta variata. Nu este potrivit pentru copii, femei insarcinate si care alapteaza si persoanele cu inima sau boli vasculare la un stadiu avansat, cu tensiune arteriala crescuta si sufera de diabet zaharat de tip 1. Păstrați într-un loc uscat sub 25 ° C. Nu depășiți doza recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Compoziție

zile
:
ore
:
minute
:
secunde