Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cânepă balsam de buze 15 ml

Brand: Delibutus Cod: z4870

Descriere

Cânepă Balsam de buze - o combinație armonioasă de ingrediente naturale cu mirosul de portocale. Acesta hrănește buzele, oferindu-le o stralucire naturala si protejeaza de intemperii.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Delibutus

Compania DELIBUTUS (latină pentru "a picta") a fost înființată în 2011, în Usti nad Labem și abordarea sa este oarecum neobișnuit. Cosmetice este manual în loturi mici, cu accent pe calitatea maximă și conținutul de substanțe active, cea mai mare parte de 100% formula naturala. Produsele nu folosiți conservanți chimici și stabilizatori. Fragrance apare uleiuri esențiale pure, numai care se acționează ca ingredient activ. Produse contin substante iritante si sunt foarte bine tolerate.

Compania DELIBUTUS onora reguli Fairtrade, atât pentru conținut și ambalarea produselor lor, în măsura în care este posibil atrage din surse cehi cu privire la ecologie. Abordare conștientă a producției și dragostea lipite este un principiu care intervine toate procesele și produsele de acest producător.

...Mărimi
Delibutus
zile
:
ore
:
minute
:
secunde