Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cannabissimo Cafea Cafea pulbere 250 g

Brand: Monvitaly Cod: z4572

Descriere

Cannabissimo Cafea Cafea este o cafea măcinată premium inovatoare de fasole de arabica și Robusta conțin seminte de cannabis genul Cannabis sativa. Introducerea un mod revoluționar pentru a savura o ceașcă de cafea delicioasă în timp ce utilizați mari calități nutritive de semințe de canabis.

Aviz

Gluten de cafea, zahăr, OMG (organisme modificate genetic), aditivi, conservanți, arome. A se păstra la un loc răcoros, uscat. După fiecare utilizare, sac adaptor Seal. Tara de origine Italia.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

| | Sănătate |
Brand: Monvitaly

MONVITALY cu. r. despre. Este o companie cehă care începând cu anul 2010 a devenit distribuitorul exclusiv al Fitness cafea, ceai și Fitness Fitness orz și, până la sfârșitul anului 2013, de asemenea, o nouă cafea Cannabissimo cafea. Aceste produse sunt reprezentate în zeci de țări din întreaga lume și în Republica Cehă este o companie cu MONVITALY. r. despre. livrările către centre de fitness, farmacii, rețeaua de magazine și alte VITALAND. Scopul companiei cu MONVITALY. r. despre. distribui produse inovatoare în Republica Cehă, face efectele cele mai benefice și de vindecare de cafea cafea Fitness, Fitness orz orz, ceai Fitness Ceaiul și cafeaua Cannabissimo cafea și oferă-l la toți iubitorii de produse sănătoase.

Cafea Fitness Coffee Antioxidant Blend complet active în octombrie 2011 a devenit câștigătoarea "gust AWARD 2011" ca cel mai bun produs inovator la alimente Anuga târg internațional 2011, în Germania și Cannabissimo Cafea Cafea Cafea este primul semințe de cannabis certificate de Institutul de Sanatate de Stat din Praga.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde