Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cannoli - ulei de cânepă 100 ml

Brand: Annabis Cod: z4704 Supliment alimentar

Descriere

Cannoli este un ulei de cânepă de calitate superioară, cu efecte benefice pentru organism. Substanțe active alese cu grijă ajuta să se perfecționeze relaxarea musculară și regenerare.

Compoziție

Brand: Annabis

ANNABIS companie este o companie cehă, care este angajată în cercetarea, dezvoltarea, producția și vânzarea de produse din canabis și suplimente nutritive. Acesta oferă o gamă largă de înaltă calitate de utilizarea pe scară largă. Companiei de produse ANNABIS sunt rezultatul a ani de cercetare și o examinare activă a efectelor de canabis.

Soiuri de cânepă certificate care sunt utilizate pentru producția de cosmetice, au suprimat efecte psihoactive. Preparate pe baza lor sunt complet sigure și nu au nevoie să vă faceți griji cu privire la abuzul de substante si consecintele asupra sanatatii.

Annabis
zile
:
ore
:
minute
:
secunde