Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ce ne spune organismul sau pe urmele lui Boli (Ing. Miroslav Hrabica)

Brand: Knihy
Această carte vă oferă unele impuls pentru gândire. Cartea include capitole "sânge", Genitals, sanii, "limfatici și a splinei," "sistemul digestiv", "sistem endocrine", "Sistemul nervos" si "Originea… Descriere și parametrii

Descriere

Această carte vă oferă unele impuls pentru gândire. Cartea include capitole "sânge", Genitals, sanii, "limfatici și a splinei," "sistemul digestiv", "sistem endocrine", "Sistemul nervos" si "Originea vieții, dezvoltării umane și moarte" de sute de parole pe cât de gravă boli și complicații banale. Autorul explică faptul că instituția în care erorile de nutritie si in distribuirea de efectul forțelor determină valorile clasament al vieții pacientului, caracterul său și comportament practic. Vorbește despre sănătate, relații interpersonale, despre durerile și speranțele omului, precum și faptul că, uneori, avem probleme aduse în alte părți ale vieții decât existența noastră actuală.. Fie că vă place această carte, și să consolideze în continuare binele care se află în inima ta în fiecare zi, de la ea la alte persoane în luna septembrie.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde