Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

CE Spirulina Organic 750 tbl.

Brand: Empower Supplements Cod: z5059 Supliment alimentar

Descriere

Bio Spirulina Organic este o sursa naturala de beta-caroten, vitaminele B, enzime, fier, minerale, și clorofilă, ficocianina, aminoacizii și alte substanțe active. Este un antioxidant puternic, care este întărită de un nivel ridicat de vitamina B6 si fier. Spirulina neutralizeaza radicalii liberi și promovează vitalitatea generală și funcționarea normală a sistemului imunitar.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru o dieta variata. Depozitați într-un loc uscat, răcoros și întunecat într-un recipient închis, la o temperatură de 30 ° C. Tara de origine: China, Hainan.

Compoziție

2.35 mg Clorofilă

0.9 mg Carotenoizii

0.32 mg Beta-caroten

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Empower Supplements

Suplimente Empower este un brand de suplimente alimentare naturale, fabricat de compania cehă Empower Company Ltd.. Noi fabricarea și distribuirea de suplimente nutritive naturale, de înaltă calitate.

Empower Supplements
zile
:
ore
:
minute
:
secunde