Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ceai alb Pure - staniu cu 15 bioodbouratelnými piramide

Degustători noștri calificați și experți științifici din nutritionist va sugera ca ceaiul alb, produs agricultura ecologică certificate, de control a Uniunii Certificari Ltd., deoarece aceasta este… Descriere și parametrii

Descriere

Degustători noștri calificați și experți științifici din nutritionist va sugera ca ceaiul alb, produs agricultura ecologică certificate, de control a Uniunii Certificari Ltd., deoarece aceasta este cea mai buna forma în care pot fi utilizate cele mai bune beneficiile de arbore de ceai (Camellia sinensis) pentru sănătatea ta. Din recoltare frunzele de ceai după prelucrare sunt utilizate cele mai bune metode pentru a menține toate calitatea și gustul băuturii.

Aviz

Tara de origine Marea Britanie.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

|
zile
:
ore
:
minute
:
secunde