Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

LAVIVANT ceai instant de Ginseng coreean 100 de bucăți

Brand: Lavivant Cod: z43570

Descriere

Fiecare sac ascunde trei grame de ginseng de înaltă calitate, care, după turnarea apei calde furniza organismului cu energia necesară. Spre deosebire de cafea și alte stimulente, în plus nu are efecte secundare si nu este dependenta. Prin urmare, este ideal pentru locul de muncă sau ca un cadou pentru cei dragi. Ne-am pungi individuale înfășurat într-o cutie de lemn frumos.

Aviz

Extract nu este potrivit pentru care alăptează și femeile însărcinate și copiii. Dacă suferiți de hipertensiune arterială, discutați cu medicul dumneavoastră despre a lua. Nu depășiți doza recomandată. Magazin închis într-un loc răcoros, uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Compoziție

2700 mg glucoză

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

| | | Sănătate |
Brand: Lavivant

tag-ul LAVIVANT pus în viață la sfârșitul anului 2014 cei trei fondatori - Robert și Lubos din Brno și Pilyong de Seul, Coreea de Sud. LAVIVANT este cuvântul latin pentru "viață lungă", de unde și sloganul, care face parte din numele de marcă poartă sloganul "Calea de sănătate", sau în limba engleză "The Road to Health". Pilyong este co-proprietar și manager al companiei de familie, care se ocupă de ginseng, cu o tradiție încă din 1995 și deține mai multe brevete. uniunea noastră a dat naștere la LAVIVANT marca.

...Mărimi
Lavivant
zile
:
ore
:
minute
:
secunde