Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ceai verde cu rodie - staniu cu 15 bioodbouratelnými piramide

Ceai verde, produs agricultura ecologică certificate, de control a Uniunii Certificari Ltd., este în toată lumea considerată ca o potiune pentru a menține o sănătate excelentă. Ceaiul verde este… Descriere și parametrii

Descriere

Ceai verde, produs agricultura ecologică certificate, de control a Uniunii Certificari Ltd., este în toată lumea considerată ca o potiune pentru a menține o sănătate excelentă. Ceaiul verde este aromat cu bucati de rodie si a adaugat petale de trandafir.

Aviz

Tara de origine Marea Britanie.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

|