Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ceai verde pur - o cutie de 15 piramide biodegradabile

Ceaiul verde , un produs certificat organic, Control Union Certifications Ltd., este considerat la nivel mondial ca o băutură miraculoasă pentru a menține o sănătate excelentă. Ceaiul verde (Camelia… Descriere și parametrii

Descriere

Ceaiul verde, un produs certificat organic, Control Union Certifications Ltd., este considerat la nivel mondial ca o băutură miraculoasă pentru a menține o sănătate excelentă. Ceaiul verde (Camelia Sinensis) a fost consumat de secole ca o băutură stimulantă și inspirată. Chinezii știau foarte bine beneficiile vindecătoare ale ceaiului verde și alb din cele mai vechi timpuri și le foloseau pentru a trata orice, de la dureri de cap până la depresie.

Aviz

Tara de origine Marea Britanie.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde