Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cemio Kamzík kolagen pentru articulații de 60 capsule

Brand: Cemio Cod: z4094 Supliment alimentar

Descriere

Produs de calitate Cemio caprioara elvețiană este destinat pentru rosturi, ligamentele si tendoanele. Cemio caprioara conține o combinație unică de colagen tip I pur și tip II de colagen pur CollPure® de înaltă calitate, care asigură puritatea maximă și originea substanței originale.

Aviz

Supliment alimentar. Nu pentru copii sub 3 ani. Produsul este fără zahăr, lactoză-liber și fără gluten. Nu depășiți doza recomandată. Preparatul nu este conceput ca un substitut pentru o dieta variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la loc uscat, la o temperatură de 15-25 ° C. Protejat de umiditate și lumina directă a soarelui. Tara de origine Elveția.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Cemio

CONTACT: Cemio Switzerland, sro , Veverkova 1343/1 500 02 Hradec Kralove.

Mai multe

CONTACT: Cemio Switzerland, sro , Veverkova 1343/1 500 02 Hradec Kralove.

Cemio
zile
:
ore
:
minute
:
secunde