Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chios mastic 40 capsule

Brand: Mastic Life Cod: z43498

Descriere

Mastichové capsulă conține chioskou mastic originală .

Aviz

Supliment alimentar. Care nu sunt destinate copiilor, gravide și femeile care alăptează. Preparatul nu este conceput ca un substitut pentru o dieta variata. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Păstrați într-un loc uscat la 25 ° C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Tara de origine Grecia.

Compoziție

350 mg Mastic (Chios Mastiha, 100% pulbere naturala)

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Mastic Life

Masticlife eticheta este suplimente alimentare naturale conține mastic chioskou originala pentru funcționarea normală a tractului gastro-intestinal . mastic

este o rășină Pistacia lentišku, obținută pe insula din Marea Egee Chios

. Acesta este utilizat sub formă de cristale forma sa originală, strivit într-o pulbere sau sub formă de ulei . Denumire produs și mastic chioská este o denumire protejată DOP Uniunii Europene .

Mastic Life
zile
:
ore
:
minute
:
secunde