Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chlorella Japan 750 caps.

Brand: Phoenix
Chlorella Japan conține  alge  japoneze   de apă dulce Chlorella vulgaris, care este o sursă unică de aminoacizi esențiali, clorofila, o serie de minerale și vitamine, acizi grași nesaturați,… Descriere și parametrii

Descriere

Chlorella Japan conține  alge  japoneze   de apă dulce Chlorella vulgaris, care este o sursă unică de aminoacizi esențiali, clorofila, o serie de minerale și vitamine, acizi grași nesaturați, carotenoizi și acizi nucleici.

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copiii sub 3 ani. Depozitați într-un loc uscat, răcoros și întunecat într-un recipient închis. Tara de origine Japonia.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde