Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bio ciocolată albă de gătit 200 g

Brand: VIVANI Cod: z7480

Descriere

Bio gătit alb ciocolata Vivan 200 g

Acest ciocolată gătit alb este atat de delicioasa este greu să reziste la neujídal ei de gătit. Noi l utilizați pentru decorarea cookie-uri și prăjituri, praline in trei frati patati de producție, irigare, pregătirea deserturi, etc.. Sub numele de glazură albă este de obicei vândut amestec pot fi consumate de grăsimi și zahăr. Nimic de genul asta pe marca Vivan pericol.

Spre deosebire de produs šizených convențional nu conține înlocuitori, grăsimi vegetale, cu excepția untului de cacao sau arome artificiale, ci numai autentic unt de cacao, lapte și zahăr din trestie pur. Este aromat cu extract de vanilie Bourbon.

Bomboane de ciocolată de brand Vivan sunt produse de firma germană Ludwig Weinricha familie. Bomboane de ciocolată de familie produse pentru mai mult de un secol. Tradiția și experiența, împreună cu cele mai bune ingrediente organice, facilități moderne și un control atent sunt garantia de înaltă calitate.

Tara de origine: Germania

Compoziție: zahăr din trestie de zahăr naturale, unt de cacao, lapte praf integral, emulgator: lecitină de soia, extract de vanilie Bourbon. Toate produsele provin din agricultura ecologica certificata.

Datorită procesului de producție de ciocolată poate conține urme de nuci si gluten.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde