Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cistus incanus Forte 30 ml

Brand: Energy Cod: z43528 Supliment alimentar

Descriere

Cistus incanus este un produs bio-informații care conțin extract de plante concentrat din frunze de trandafiri Cistus incanus și esenta pura de Cistus ladanifer . Printre așa-numitele. extracte solitare, care sunt caracterizate prin caracteristicile lor unice și distinctive și este cel mai bine utilizat ca un compoziții separate,-o componentă.

Bio-informații este o frecvență ca model de impulsurile de control centrele cerebrale subcorticale care controlează sistemul nervos vegetativ și funcționarea organelor interne. Prin activitatea lor informația negativă este blocat și procesul de regenerare invers. Cistus incanus afectează în primul rând canalele de plămâni, intestin gros, splina, trei arzătoare (trei incendii), și pericard.

Aviz

supliment alimentar. Care nu sunt destinate copiilor. Utilizarea în timpul sarcinii și alăptării cereți sfatul medicului dumneavoastră. Păstrează într-un loc uscat, ferit de lumina directă a soarelui, la o temperatură de 10-25 ° C. A nu se congela. A nu se depăși doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Se agită înainte de utilizare. Noi folosim până la 3 luni după deschidere. Suplimentele alimentare nu sunt destinate să înlocuiască regim alimentar variat.

 Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Energy

Timpurie 90. ani ceh pe baza de companie ENERGY reprezintă astăzi un grup multinațional de asociați cu numele și filiale birourile lor în diferite părți ale lumii. Produsele companiei ENERGY sunt realizate din produse extrem de eficiente, complet naturale, elaborate de principiile de medicina tradițională chineză, dar folosind cele mai recente cunoștințe de medicină pe bază de plante, homeopatie, cristal și bio-rezonanță. Prin propriile sale cercetări garantează consumatorilor de energie cu cel mai bun curate procesele de producție și calitatea și în această privință, a fost clasat de top din lume. După tratamentul cu aceste produse, pielea este bine aprovizionat cu oxigen și o largă varietate de minerale, vitamine și o gamă largă de substanțe biologice, cu un efect puternic, vitală și regenerarea pe celulele pielii.

...Mărimi
Energy
zile
:
ore
:
minute
:
secunde