Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Colafit (colagen pur), cu vitamina C de 60 capsule + 60.

Brand: Apotex Cod: z4673 Supliment alimentar

Descriere

Colafit este colagenul  pur cristalin  puritatea e  de 99,9%, ceea ce are un efect foarte benefic asupra pielii. Vitamina C contribuie la formarea  colagenului  pentru funcționarea normală a cartilajelor, oaselor, dintilor si gingiilor

Aviz

Supliment alimentar. Nu este potrivit pentru copii sub 2 ani. Potrivit pentru diabetici,  femei însărcinate și care alăptează. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru o dieta variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu conține alte impurități și metale grele. Informații pentru diabetici: 1 comprimat conține vitamina C 435 mg de zahăr (zaharoză). Produsul este compus din două flacoane (flacon de sus conține un distanțier de stabilizare), care sunt gata pentru utilizare pentru separarea benzii de rupere. În partea de jos a sticlei sunt 60 de cuburi de  Colafit in partea de sus   Vitamina C -  60 comprimate.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Apotex

Apotex Cehia a fost fondată în 1992 și este cea mai veche ramura a companiei farmaceutice canadiene mai mare. Acesta oferă mai mult de 70 de generice autorizate în aproximativ 160 de tipuri de ambalaje și de distribuire. Gama de produse Apotex concentrează în principal pe medicina generala, cardiologie, reumatologie, psihiatrie, neurologie, urologie, oncologie și oftalmologie. Din 2008, acesta ofera o gama de suplimente de prime. Aceasta se concentrează în principal pe preparate enzimatice, probiotice, extracte de afine și noi dispozitive medicale.

...Mărimi
Apotex
zile
:
ore
:
minute
:
secunde