Colagen - colagen hidrolizat (colagen marin) cu elastină marină în suc de struguri roșii 500 ml
Produsul nu este disponibil
Vă rugăm să selectați alte produse din secțiunea Nutriție comună
Vă mulțumim pentru înțelegere
Descriere & Parametri
Colagen nefondant este un supliment alimentar lichid care conține colagenul hidrolizat marin în amestecul inițial cu magneziu, elastină marină și vitamina C, în suc de struguri roșii.
Colagenul este o proteină fibroasă care formează componenta esențială a țesuturilor conjunctive, adică cartilajul, articulațiile, ligamentele și tendoanele, pielea, părul și unghiile. Colagenul hidrolizat este mai ușor de digerat și este mult mai bun pentru organism decât colagenul cu înaltă moleculară găsit în organismul viu.
Elastina formează o parte esențială a fibrelor elastice prezente în special în țesuturile conjunctive.
Vitamina C contribuie la formarea corectă a colagenului pentru funcția vaselor de sânge, a oaselor, a cartilajului, a pielii, a gingiilor și a dinților. Este un antioxidant semnificativ, ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și reduce epuizarea și oboseala, sporind absorbția fierului în organism.
Magneziul susține producerea de proteine, participă la activitatea mușchilor, ajută la menținerea stării normale a oaselor și dinților.
Aviz
Nu este potrivit pentru copii, femei gravide și care alăptează. Ajutorul zilnic recomandat recomandat nu trebuie să depășească. Suplimentele nutritive nu ar trebui să fie folosite ca un substitut pentru o dietă variată. Suplimentele nutritive trebuie păstrate la îndemâna copiilor mici .
A se depozita într-un loc uscat la temperaturi sub 25 ° C și a se proteja de lumina directă a soarelui și îngheț. După deschidere, păstrați-l în containerul original timp de până la 21 de zile. Agitați înainte de utilizare.
Datorită conținutului ingredientelor naturale - culoarea, aroma și aroma loturilor individuale pot varia. Se poate crea un sediment natural. Nu afectează calitatea și performanța produsului. Produsul este stabilizat prin pasteurizare.