Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Coloidal Zinc + Vitamina C lichid 300 ml

Brand: Pharma Activ Cod: z5181 Supliment alimentar

Descriere

Zinc coloidal sub formă de microparticule este esențială pentru buna dezvoltare si functionare a organismului. Datorită forma lichida, iar vitamina C este foarte bine absorbit de pana la 98%, adică. până la 20x doze mai mari decât zinc sub formă de tabletă.

Aviz

Supliment alimentar. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu este conceput ca un substitut pentru o dieta variata. Potrivit pentru copii de la 3 ani. Nu este potrivit pentru persoane alergic (hipersensibil) la oricare dintre substanțele din compoziția produsului. Produsul este potrivit pentru vegetarieni și vegani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Congela. După deschidere, se păstra la frigider. Evitați lumina directă a soarelui. Tara de origine Slovacia.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

| | | | Sănătate |
Brand: Pharma Activ

Compania PHARMA ACTIV atribuit e-magazinul nostru prozdravi.cz calitate de aur sigiliu, pe care am primit ca singura retailer din țară.

Mai multe

Compania PHARMA ACTIV atribuit e-magazinul nostru prozdravi.cz calitate de aur sigiliu, pe care am primit ca singura retailer din țară.

Pharma Activ
zile
:
ore
:
minute
:
secunde