Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Completați OrthoHelp 180 tbl.

Brand: MedicProgress Cod: z5015 Supliment alimentar

Descriere

OrthoHelp complet conține un complex atent echilibrate pentru funcționarea normală a articulațiilor.

Aviz

Supliment alimentar. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Nu depășiți doza recomandată. Preparatul nu este conceput ca un substitut pentru o dieta variata. Nu este potrivit pentru copii sub trei ani. A se păstra la un loc uscat la 10-25 ° C. A se proteja de lumina soarelui.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: MedicProgress

MedicProgress ca o companie tanara, dar cu toate acestea dinamic pune un accent deosebit pe dezvoltarea și aplicarea rezultatelor acesteia in colaborare cu medici si oameni de stiinta din Republica Cehă, Uniunea Europeană și restul lumii. Supraveghează respectarea strictă a proceselor de producție certificate la nivel internațional, în cazul în care prioritatea este propria noastră producție, un efort de a veni cu produse noi, sau îmbunătățirea parametrilor, produse bine-cunoscute stabilite. Prin urmare, se dezvoltă progresiv MedicProgress nu numai proprietăți funcționale ale produselor, un mare accent este, de asemenea pus pe simplitatea de aplicare, confort, doar "se simt bine", care rezultă din utilizarea acestora. MedicProgress respinge fundamental orice test pe animale și de stabilire a biocompatibilitate si siguranta de uz uman metode alternative.

...Mărimi
MedicProgress
zile
:
ore
:
minute
:
secunde