Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Copii Ceai Hannasaki fructelor de fenicul 20 de saci

Brand: Phoenix Division Cod: z41898

Descriere

Copii Ceai Hannasaki fructe de fenicul de fructe este delicios 100% amestec natural de sprijin intregului organism, care este determinată de copii și adulți.

Aviz

Nu conține conservanți, coloranți sau alți aditivi chimici.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Phoenix Division

Rădăcinile companiei noastre reveni la anii optzeci din Germania, unde, cu ajutorul unui experiență psihice, și nutriționiști Doc.Dr. Wagner CSC au fost luate primii pași antreprenoriale la începutul anilor nouăzeci, compania a fost PHOENIX Divizia Ltd.. în Boemia. Doc.Dr. Wagner CsC continua cu aceasta companie a cooperat. Compania a introdus o gamă de produse, care până atunci a fost pe piața cehă. Este de mii de ani și ajutoarele redescoperite în prezent ale umanității - în formă de emițători, cum ar fi. esoteric Fi Nile Cross, spirala Celtic, piramida și mai. Compania, împreună cu angajații săi sunt în mod constant încearcă să inoveze produsele lor și să vină pe piață cu produse noi. Satisfactia clientului este scopul lor principal, și o recompensă mare.

Phoenix Division
zile
:
ore
:
minute
:
secunde