Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cremcann Q10 - cânepă față de restaurare crema 50 ml

Brand: Annabis
Regenerarea Face Crema Q10 Cremcann de canabis medicinal cu coenzima Q10 este destinat pentru îngrijirea pielii regulat. Annabis în produsele utilizate uleiul tradițional de cânepă presat la rece cu… Descriere și parametrii

Descriere

Regenerarea Face Crema Q10 Cremcann de canabis medicinal cu coenzima Q10 este destinat pentru îngrijirea pielii regulat.

Annabis în produsele utilizate uleiul tradițional de cânepă presat la rece cu seminte proaspete de calitate, curate și înalte și extract de cânepă cultivate fără erbicide și pesticide.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern. Crema este de asemenea potrivit pentru pielea foarte sensibila si deteriorate.

Compoziție

Pelargonium odoratissimum ulei

zile
:
ore
:
minute
:
secunde