Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cum să supraviețuiască o perioadă de otravă? (Prof.. RNDr. Anna Strunecký, MD).

Brand: Knihy Cod: z4472

Descriere

Cartea Cum să supraviețuiești o perioadă de otravă? Rezumă avertismente mai mare și otrăvuri ascunse timp prezent, autorul tratează coloranti artificiali, riscurile de a manca soia sau populare MMS. Cartea oferă, de asemenea recomandări concise pentru a ghida cititorul, ca și în viața de zi cu zi pentru a proteja împotriva bolilor civilizatiei răspândite.

Această carte dorește să spună și consiliere pentru cei care au dat seama deja că nu se poate baza doar pe îngrijire medicală și măsurile de ministerele de sănătate, agricultură și alte instituții. Cei care își asumă responsabilitatea pentru sanatatea lor, în special în mâinile lor, cartea oferă opțiuni care nu necesită investiții sau resurse din fonduri ale Uniunii Europene.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Knihy

Sub Cărțile de brand găsi toate cărțile pe care le oferim.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde