Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cytovital Șampon 200 ml

Brand: Energy
Sampon Cytovital este destinat pentru toate culoarea parului natural, dar de multe ori își găsește utilizarea sa pentru par mai ușoare. Regenerează părul fragil și ușor degradează. Calmează scalpul,… Descriere și parametrii

Descriere

Sampon Cytovital este destinat pentru toate culoarea parului natural, dar de multe ori își găsește utilizarea sa pentru par mai ușoare. Regenerează părul fragil și ușor degradează. Calmează scalpul, indeparteaza mâncărime.

Cytovital sampon natural bazat pe principiile unei metode unice de regenerare în Pentagram. Acesta conține extracte de plante, uleiuri esențiale pure și apă termală naturală de izvor fierbinte Podhájska.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern. A se păstra la un loc uscat la 10-25 ° C și protejat de îngheț.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde