Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Detergent lichid pentru rufe delicate 750 ml

Brand: Ecover Cod: z44012

Descriere

Detergent pentru delicat este ideal pentru spălarea lânii și fibre naturale , cum ar fi matase si alte tesaturi delicate. Acesta funcționează ușor pe piele (atunci când spălat de mână) și rezistența culorii de tesatura, pentru mașina de spălat (în conformitate cu instrucțiunile de pe îmbrăcăminte).

Aviz

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Ecover nu testează produsele și ingredientele utilizate la animalele sale. sticle de plastic, etichete și rapoartele sunt 100% reciclabile.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Ecover

Compania Ecover, fondată în 1978 în Belgia, este acum conceptul din lume. Produsele eCover naturale sunt complet unic pentru proprietatile sale anti-alergice, usurinta de biodegradabilitate și toxicitate fără precedent scăzută a mediului. Produse fabricate din uleiuri vegetale, cartofi, cereale sau fructe citrice sunt citrice aromă, mentă sau smirnă. ECover calitate ecologică a produselor este determinată de o selecție atentă de ingrediente din resurse regenerabile și minerale, potrivit pentru pielea sensibilă, cu cea mai mare biodegradabilitatea, cu niveluri foarte scăzute de toxicitate la viață acvatică. ECover cifrele datorită contribuției sale la protecția mediului pe lista de onoare a 500 de companii selectate ONU. Nici un brand de produse Ecover nu sunt testate pe animale.

Ecover
zile
:
ore
:
minute
:
secunde