Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dezvolta copilul tau ... (Eva Kiedroňová)

Brand: Knihy Cod: z4500

Descriere

Publicația Elaborați copilul este format din cărți, care a introdus un poster cu o masă de dezvoltare clară psihomotorie a copiilor de până la un an și o broșură pentru a înregistra sumarul pe zile și părinții. Cartea conține peste 800 de fotografii ilustrative vii și imagini.

Dezvolta cartea dvs. copil este destinat tuturor parintii insarcinate, părinții cu copii și experți care monitorizează, influență sau de a stimula dezvoltarea psihomotorie a copiilor sub 1 an. Mod clar, ușor de înțeles și angajarea descrie ceea ce, când, cum, în ce succesiune, și de ce ar trebui un copil sub un an și, treptat, să învețe cum poate ajuta în mod adecvat, fără a le în dezvoltarea de copleșitoare sau tăiate.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Knihy

Sub Cărțile de brand găsi toate cărțile pe care le oferim.

Mai multe

Sub Cărțile de brand găsi toate cărțile pe care le oferim.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde