Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dieta krabičková intern (Alena Dolezalova)

Brand: Knihy
Dieta Krabičková este un fenomen din prezent și scopul acestei publicații este de a face aceasta dieta pentru toată lumea. Autorul explică într-un mod simplu principiile de bază ale dietei succes… Descriere și parametrii

Descriere

Dieta Krabičková este un fenomen din prezent și scopul acestei publicații este de a face aceasta dieta pentru toată lumea. Autorul explică într-un mod simplu principiile de bază ale dietei succes krabičkové, sfătuiește cum să pregătească în mod corespunzător alimente, cum de a reduce valoarea energetică a produselor alimentare, fără a sacrifica gustul și mai ales prezintă o selecție de peste 250 de retete delicioase.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde