Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

DOER medicale Silk 30 ml

Brand: MS Trade
DOER Medical Silk este un silicon, mătăsos lubrifiant neted conceput special pentru femei delicate și sensibile ale pielii. Efectul său durează de foarte mult timp si nu nu se usuce. Formula speciala… Descriere și parametrii

Descriere

DOER Medical Silk este un silicon, mătăsos lubrifiant neted conceput special pentru femei delicate și sensibile ale pielii. Efectul său durează de foarte mult timp si nu nu se usuce. Formula speciala elimină viscozitatea sau orice spălarea.

Aviz

Păstra la temperatura camerei. Lumina directă a soarelui. Nu contraceptiv. Nu conține apă. Potrivit pentru utilizarea cu prezervativele. Nežmolkovatí. Produsul este inodor sau miros, fără conservanți. Acesta nu conține ulei, grăsimi sau orice altă substanță de origine biologică. Nu bloca porii în piele. Păstra la temperatura camerei. Nu expuneți la lumina directă a soarelui.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde