Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dozator de săpun lichid pentru copii în 300 ml

Brand: Frosch Cod: z43422

Descriere

Compoziție blândă și îngrijirea cu ingrediente de hidratare pentru a curăța și proteja pielea mâinilor pentru copii de fiecare dată când se spală. ingrediente hidratante valoroase asigura o protecție optimă a pielii și asigură după spălare se simt frumos, curat și neted. In interiorul pulverizatorul este văzut broaște figurine care vor incanta copii de fiecare dată când vă spălați - pe mâini.

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Frosch

Marca FROSCH mediu de la începuturile sale în 1986, folosește numai ingrediente care permit o biodegradabilitate superioare în natură. În produsele lor FROSCH pune accentul pe substante naturale, cum ar fi oțet, lămâie sau suc.

Combinație de ingrediente de curățare foarte eficiente de origine naturală, compatibilitate cu mediul și prietenie pentru pielea umană este exprimată în Froș sloganul de brand: calitate organic să se simtă bine FROSCH este o combinație ideală de efect de curățare în întreaga casă, și, în același timp, este blând la oameni și mediu prin! conținutul de compuși naturali eficiente.

...Mărimi
Frosch
zile
:
ore
:
minute
:
secunde