Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dr RymaStop. Nazal pe baza de plante Weiss Spray 30 ml

Brand: Simply You
Originalul medicina naturista Spray nazal RymaStop prevede scutirea de la congestie nazală instant . RymaStop pulverizare este produs de rceptury elvețian original. 10 conține o combinație unică de… Descriere și parametrii

Descriere

Originalul medicina naturista Spray nazal RymaStop prevede scutirea de la congestie nazală instant. RymaStop pulverizare este produs de rceptury elvețian original. 10 conține o combinație unică de extracte din plante standardizate Herbalmedic.

Aviz

A se păstra la loc uscat, întunecos, la o temperatură de 15-25 ° C. Nu se expune la lumina directă a soarelui și protejat de intemperii.

Compoziție

Viola (Viola odorata)

Nalba (Malva mauritiana Extract)

zile
:
ore
:
minute
:
secunde