Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Droserin XXL 250 ml

Brand: Energy
Droserin are antibacterian puternic și efect antiviral. Droserin este un bio-informații-spectru larg cremă de regenerare care conține un volum echilibrat pe bază de plante și complex mare de apă… Descriere și parametrii

Descriere

Droserin are antibacterian puternic și efect antiviral. Droserin este un bio-informații-spectru larg cremă de regenerare care conține un volum echilibrat pe bază de plante și complex mare de apă termală Podhájska izvor fierbinte. Influențe și soldurile canalele energetice ale plămânului, colon si intestinul subtire, inima, ficat, stomac, și, astfel, condițiile care sunt asociate cu disfuncție de aceste canale.

Aviz

Destinat numai pentru uz extern. În probleme grave de sănătate, consultați întotdeauna medicul.

Compoziție

zile
:
ore
:
minute
:
secunde