Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dud alb - suc 100% realizate din dud alb 500 ml

Brand: EkoMedica Czech Cod: z7281 Supliment alimentar

Descriere

EkoMedica Mulberry suc 100% cu extracte din frunze tinere de dud alb este un produs original care contribuie la menținerea echilibrului metabolismului zahărului în organism, inclusiv un efect pozitiv asupra metabolismului glucozei. Frunze de dud este utilizată în mod tradițional pentru efectele lor benefice biologic.

Aviz

Supliment alimentar. Agita înainte de utilizare. După deschis, magazin în frigider, în ambalajul original. Utilizați în termen de 3 săptămâni de la deschiderea. Ferit de lumina. Sedimentul pe fundul sticlei, nici vreo parte fixă ​​a preparatului nu este vina. A nu se depasi doza zilnica dopoučené. Produsul nu este invatat sa utilizeze ca un substitut pentru o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Femeile gravide și care alăptează ar trebui să utilizeze ar trebui să consulte un medic. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu se recomandă la intoleranță individuală a unor ingrediente.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: EkoMedica Czech

Firma ceha EKOMEDICA este în principal angajate în producția și distribuția de suplimente alimentare sub formă lichidă. Acesta oferă cea mai bună și mai sanatoase de natură într-o formă lichidă, care este cel mai absorbabil pentru organismul uman. Compania EKOMEDICA REPUBLICA aduce sucuri, care sunt făcute în conformitate cu propriile noastre retete si standarde stricte fără adaos de conservanți și zahăr. Cu toate acestea, ei au păstrat toate importante substante nutritive.

EkoMedica Czech
zile
:
ore
:
minute
:
secunde